Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Temperaturat e ulta, këshilla për fermerët ndaj kujdesit për kafshët e porsalindura

Qengjat dhe kecat e porsalindur kanë nevojë për më shumë kujdes, sidomos në kushtet kur temperaturat janë nën zero gradë celsius.

Në këtë mot ekstremisht të ftohtë, duhen marrë masa shtesë për të ndihmuar të vegjlit që të qëndrojnë të ngrohtë dhe të shëndetshëm.

Më poshtë janë disa rekomandime se si duhet të kujdeseni për të porsalindurit gjatë këtyre ditëve të acarta.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja