Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Tërbimi është fatal për jetën, vaksino qenin

Tërbimi është sëmundje zoonotike e parandalueshme me vaksina. Sipas statistikave nga Organizata Botërore e Shëndetit të Kafshëve, tërbimi ende vazhdon që të vrasë rreth 59 mijë persona në vit. Tërbimi është 99% fatal kur kafshoheni nga një kafshë e tërbuar, por është 100% i parandalueshëm. Mos hezitoni, vaksinoni qentë kundër #tërbimit!
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja