Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Tërbimi është vdekjeprurës por 100% i parandalueshëm

Tërbimi është sëmundje virale e parandalueshme që transmetohet më shpesh përmes kafshimit të një kafshe të infektuar.

Me një shkallë vdekshmërie prej gati 100% te njerëzit dhe kafshët, tërbimi mbetet kërcënim global.

Qentë janë bartësit kryesor të sëmundjes. Mos hezitoni, vaksinoni qentë kundër #tërbimit!

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

[email protected]

Shpërndaje:

Lajme të tjera