Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

“The Food and Safety”, një projekt i mbështetur nga BE, në bashkëpunim me AKVMB trajnon veterinerët zyrtarë të kontrollit në thertore

“The Food and Safety”, një projekt i mbështetur nga Bashkimi Europian, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të AKVMB-së ka nisur sot trajnimin mbi veterinerët zyrtarë të kontrollit në thertore.

 
Qëllimi i këtij projekti është që ta sjellë Shqipërinë edhe më pranë standardeve të BE-së dhe hapjen e tregut të BE-së për produktet shqiptare.
Kjo është dita e parë nga 8 sesionet e këtij trajnimi me ekspertë irlandezë, e trajnimi do të vazhdojë edhe vitin e ardhshëm për të forcuar standardet mbi sigurinë ushqimore, veterinare dhe shëndetin e bimëve.
 
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

Shpërndaje:

Lajme të tjera