Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Trajtimet dimërore në pemtari, AKVMB këshillon fermerët

Trajtimet dimërore në pemtari, AKVMB këshillon fermerët

Masat agroteknike dhe trajtimet dimërore eleminojnë një numër të madh sëmundjesh që kanë qenë prezent gjatë vitit, duke i shmangur fermerit humbje si në rendiment po ashtu edhe në cilësinë e frutave.

Shërbimi i Mbrojtjes së Bimëve në AKVMB ka përgatitur disa këshilla për mënyrën e trajtimit të pemëve në këtë sezon.

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

[email protected]

Shpërndaje:

Lajme të tjera