Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Trajtimi i problematikave në terren dhe zgjidhja e tyre, Meçaj takohet me drejtuesit Rajonalë dhe specialistët

Drejtori i Përgjithshëm i AKVMB, Rolandi Meçaj zhvilloi një takim mes Drejtuesve Rajonalë dhe specialistëve, me qëllim trajtimin e problematikave të hasura në terren dhe zgjidhja e tyre.
 
Meçaj tha se terreni sjell çdo ditë sfida të reja dhe ne jemi këtu, të gjithë së bashku për ti trajtuar dhe zgjidhur ato. “Rezulatet e mira arrihen vetëm falë komunikimit dhe bashkëpunimit. Jemi të gjithë këtu, për të njëjtin qëllim; mirëqënien e kafshëve dhe sigurinë ushqimore. Pa njëri-tjetrin, betejat janë të humbura, tha Meçaj.
 
Gjatë takimit pjesëmarrësit dhanë mendimet e tyre, për tematikat e ngritura nga të dy sektorët; veterinaria dhe mbrojtja e bimëve.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse