Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Universiteti Bujqësor i Tiranës festoi sot 70-vjetorin e tij

Universiteti Bujqësor i Tiranës festoi sot 70-vjetorin e themelimit të tij. Ky Universitet prej 7 dekadash ka qenë dhe vijon të mbetet lokomotiva e vënies në lëvizje të gjithë veprimtarisë kërkimore agrobujqësore e agroindustriale të vendit.

Nga auditorët e Universitetit Bujqësor të Tiranës kanë dalë më mijëra specialistë, që kanë kontribuar dhe vijojnë të kontribuojnë në sektorët e bujqësisë, akuakulturës dhe blegtorisë në vendin tonë.

Për të gjithë stafin e Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve, ky Universitet, ky kampus, sallat e laboratorët, janë bërthama e formimit tonë; duke  na bërë që të ndihemi njëjtë krenarë e të punojmë si ekip. Krenari për brezat, modelet dhe kapacitetet profesionale të Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Urime e suksese përherë!

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse