Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Veterinerët zyrtarë të Drejtorisë Rajonale Shkodër inspektojnë klinikat veterinare

Qëllimi i inspektimit kishte të bënte me vlerësimin e gjendjes sanitaro-veterinare dhe nëse subjekti plotësonte standardet për trajtimin e kafshëve shoqëruese.
Nga kontrolli rezultoi se subjekti kishte hapësira të mjaftueshme, me ndarje të posatshme ambientesh, si; recepsion, dhomë pritje, dhomë për ndërhyrjet kirurgjikale dhe mjekim, dhomë hospitalizimi për kafshët, zyrë personale e të tjerë.
 
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

Shpërndaje:

Lajme të tjera